Nyhed!! Nyhed!! Zombiemusen Henry nu som lydbog

Nyhed!! Nyhed!! Nyhed!!

I dag er en stor dag!!

Zombiemusen Henry er udkommet som lydbog. Du kan finde den her:. 

https://www.saxo.com/dk/zombiemusen-henry-kirkegaarden-i-vanvidsby_lydbog-download_9788771961690

forside_lydbog_Zombiemusen Henry

Det er fantastiske Jacob Bak Nielsen, der har læst op, lavet stemmer og lydeffekter. Det er blevet så godt!! Jeg har glædet mig utrolig meget til denne dag. Jeg synes i alt beskedenhed, at det er mega godt. Jeg ser frem til at få de første spontane reaktioner fra børn, der har lyttet til bogen.

Jeg vidste med det samme, da jeg tænkte, det kunne være godt med en lydbog, at jeg ville spørge Jacob, om han havde lyst til at indtale bogen. Det er svært at vide, hvad jeg havde af forventninger, men det er så meget bedre, end jeg havde forestillet mig. Jeg håber, du vil kunne lide lydbogen lige så meget som jeg.

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: