Bogpakke Konkurrence

Hurra hurra. I dag er jeg officielt færdig med min første børnebog:) Det fejrer jeg med en konkurrence. Jeg giver 5 gavebogpakker væk til 5 heldige vindere. Det eneste du skal gøre er at skrive under kommentarer hvem bogpakken er til…hvem vil du læse bogen for?
Gavepakken indeholder: 1 bog, 1 stor A2 plakat til børneværelset samt 1 bogmærke.
ps. du må meget gerne dele dette opslag så bliver jeg mægtig glad. Jeg udvælger 5 vindere om ca 14 dage når jeg har bøgerne hjemme fra tryk. Bogpakken bliver sendt ud til dg med posten. Smid gerne din mail under kommentarerne, når du svarer, så er jeg sikker på at jeg kan få fat på dig.
#godnathistorie #højtlæsning #zombiemusenhenry #6til9årvind bogpakke.jpg
Hvis du vil være sikker på et eksemplar af bogen, kan du købe den her:

https://www.saxo.com/dk/zombiemusen-henry-kirkegaarden-i-vanvidsby_christina-didriksen_paperback_9788740959970

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: